Bel ons: 0573 - 402002   

Lifestyle

Het is in Nederland nog niet heel gebruikelijk om een woning te voorzien van een domotica-installatie. Over 10 jaar zal dat volledig anders zijn. Twintig jaar geleden werd nauwelijks geïnvesteerd in een badkamer of een keuken. Tegenwoordig bekijken we die ruimtes niet puur op functionaliteit (wassen/douchen, koken) maar op beleving (gezelligheid, luxe, comfort). Die stap zetten we langzaam maar zeker ook op het gebied van technische installaties.

Techniek denkt actief mee

De moderne auto is een goed voorbeeld van techniek die actief meedenkt. Binnenverlichting die automatisch dimt zodra de motor wordt gestart. Een start/stop systeem om brandstof te besparen. Automatisch geregelde klimaatbeheersing. Ramen en deuren die automatisch sluiten zodra u de auto afsluit. En nog veel meer. In eerste instantie nieuw en voordat je het weet is het vanzelfsprekende luxe geworden. Hoe anders is het in onze woningen…

Bouwkolom

Technisch is veel mogelijk. Opdrachtgevers zoeken optimaal wooncomfort. Met domotica kan die woonwens worden ingevuld. Echter, de traditionele bouwkolom werkt vaak remmend. In de bouwkolom wordt vooral informatie overgedragen tussen twee aangrenzende lagen. Bovendien wordt vaak alleen op basis van prijs geselecteerd. Hierdoor kiest iedere partij voor vertrouwde oplossingen. Met de komst van nieuwe bouwvormen zoals het bouwteam, (collectief) particulier opdrachtgeverschap en nieuwe aanbestedingsvormen zoals EMVI/EMVA ontstaat meer ruimte voor innovatie.

Succesvolle projecten

Kiezen voor domotica is ook kiezen voor de, voor u, juiste domotica-partner. Een domotica-partner die écht stil staat bij wat de opdrachtgever wil en dit vertaalt naar techniek. Zonder de juiste partner blijkt de domotica-installatie soms niet meer dan een verzameling gadgets en techniek die onvoldoende goed zijn afgestemd op de wensen van de bewoners. En dat is jammer. Kies daarom iemand bij wie u zich vertrouwd voelt, gehoord voelt en waarmee u op één lijn zit. Hestia is als systemintegrator gewend zich in te leven in de wensen van bewoners en de verbindende schakel te vormen tussen opdrachtgever en installateur. Onafhankelijk advies, ruime ervaring en goede samenwerking met professionele partijen vormen de basis voor succesvolle projecten.

 

Wij gaan voor 100% tevreden klanten: maximaal woon-/werkgenot!

Hestia Domotica B.V.

Hestia Opleidingen B.V.

Hestia Groep