Bel ons: 0573 - 402002   

Hestia is een ambitieus bedrijf dat gericht is op het leveren van de best passende domotica-omgeving. In ons contact staat uw individuele woon- of werkwens centraal. Op basis van één of meerdere gesprekken komen we samen tot een optimale invulling van uw wensen. Van verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en audio / video tot bewaking, alarmering en beveiliging. Waar mogelijk en gewenst geïntegreerd in één systeem. Hestia werkt samen met professionele partners, veelal ook met het installatie- en beveiligingsbedrijf van uw keuze. De internationale KNX standaard met meer dan 400 product en systeem fabrikanten vormt daarbij doorgaans het fundament, maar ook niet gestandaardiseerde systemen kunnen ter hand genomen worden.

Ieder zijn expertise
U weet als geen ander wat u in uw nieuwe omgeving wilt beleven. Hestia brengt systeemkennis en ervaring, met een gedegen kennis van elektrotechniek, huisautomatisering, ICT en project managemen. Systeemintegratie van onder andere eerder genoemde technische installaties is dagelijkse kost voor onze domotica experts! Samen met professionele partners zorgen wij dat het totaalplaatje zo dicht mogelijk bij uw ideaal aansluit.

Geslaagd project
Voor een goede samenwerking en een geslaagd project zijn de volgende elementen noodzakelijk:

 • Open en eerlijke communicatie:
  Onderscheid maken tussen wensen en eisen. Duidelijke offertes. Vastleggen van afspraken.
 • Inlevingsvermogen:
  Iedere oplossing is maatwerk. Techniek is ondergeschikt, het gaat om het realiseren van de wensen van de opdrachtgever.
 • Betrouwbaar en integer:
  Niet alleen betrouwbare oplossingen maar ook betrouwbare mensen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Goed projectmanagement.
 • Respect, zorgvuldigheid en perfectionisme:
  Werken aan domotica betekent werken in de leefomgeving van iemand anders. De opdrachtgever verdient 100% aandacht, ook als het gaat om de details en ook bij vragen na de oplevering van een project.

 

Hestia realiseert TOP domotica!

Nieuws