Bel ons: 0573 - 402002   

Met ingang van 1 februari 2017 is Hestia Domotica B.V. distributeur van Draytek netwerk apparatuur. Al langer werkte Hestia met Draytek routers, switches en access points. De hoge kwaliteit, het goede prijsniveau en betrouwbaarheid van de apparatuur waren niet de enige reden. "Netwerken in de residentiële markt vragen steeds meer. Flexibiliteit, configuratie mogelijkheden en beveiliging spelen een steeds grotere rol. Draytek is daarin koploper en dat willen we graag uitdragen naar onze klanten. Vandaar dat een strategische keuze voor Draytek een logische was en dat dit geformaliseerd is in een dealerschap is mooi" aldus Martin van Ling, Directeur van de Hestia Groep.

 

OVER DRAYTEK

DrayTek is een beursgenoteerde onderneming, door een getalenteerde groep engineers opgericht in 1997. Wereldwijd is DrayTek uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

DrayTek is samen met haar partners continu bezig om vooruit te zien en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. De productlijn varieert van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, VPN mogelijkheden, VoIP oplossingen en dual WAN oplossingen voor load balancing en fail over.

ZAKELIJKE MARKT

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven verwachten en eisen steeds meer van de netwerkproducten. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een tweede internetverbinding, willen Voice over IP kunnen bellen of willen telewerkers via een beveiligde verbinding laten inloggen op de zaak. Om daar goed op te kunnen inspelen heeft DrayTek voor het MKB segment een grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt.

PARTICULIERE MARKT

Voor de particuliere markt heeft Draytek eveneens een ruime hoeveelheid complete en gebruiksvriendelijke producten in haar assortiment. DrayTek heeft voor de glasvezel, kabel, VDSL, ADSL als ook SDSL markt producten ontwikkeld. Draadloos werken, een goede beveiliging en de mogelijkheid om Voice over IP te kunnen bellen, zijn veel voorkomende wensen van de consument. Al deze mogelijkheden heeft DrayTek in diverse producten verwerkt.

UITGEBREID ASSORTIMENT

DrayTek heeft in haar producten een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP, analoge en ISDN telefonie. Het assortiment bestaat ondermeer uit Gigabit breedband routers, glasvezel, VDSL2, SDSL en ADSL2/2+ modem/routers, IPPBX, IP DSLAM, VoIP, anti-virus, anti-intrusion, anti-spam en wireless apparatuur. Met dit uitgebreide assortiment kan DrayTek voor elke toepassing een geschikt product aanbieden.