Bel ons: 0573 - 402002   

KNX_TC_logo_lang

Hestia biedt als Hestia Opleidingen B.V. domotica-gerelateerde opleidingen aan de technische branche om het kennisniveau over domotica te vergroten.

Via het Hestia opleidingscentrum worden verschillende trainingen en opleidingen aangeboden. Voor de KNX organisatie worden zowel de Basis als de Vervolg cursus georganiseerd en kan hiermee het bijbehorende officiële KNX Certificaat verkregen worden.

Maar hiermee houdt onze ambitie niet op! Binnen afzienbare termijn kunt u ook trainingen verwachten over bijv. het aanleggen van KNX-installaties en IP-techniek voor de (elektro)installateur. Houd deze website in de gaten voor meer nieuws hierover.

Daarnaast bieden wij ook maatwerk trainingen. Benieuwd wat Hestia Opleidingen voor u kan betekenen? Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Van Drunen - Domotica

Van Drunen – Domotica is onderdeel geworden van de Hestia Groep en heet sinds 1 juli 2016 Hestia Opleidingen B.V. 

KNX gecertificeerde basiscursus

De doelstelling van de basis cursus is de deelnemers zowel een technisch als commercieel inzicht te geven in een installatie opgebouwd uit KNX componenten. De cursisten moeten na het behalen van het examen in staat zijn om potentiële opdrachtgevers de voordelen van een KNX installatie uit te leggen, vanuit een oplossingsvraag een ontwerp kunnen maken, dit realiseren en in bedrijf te stellen. Lees meer...

KNX gecertificeerde gevorderdencursus

De doelstelling van de vervolg cursus is de deelnemers inzicht te geven in de technische achtergronden en methodieken van complexere installaties en geavanceerdere oplossingen. Ook technische en commerciële aspecten voor specifieke doelgroepen (zoals particulieren, bedrijven, scholen, zorginstanties etc.) en oplossingsrichtingen (zoals verlichting, verwarming, beveiliging, alarmering, audio, video, etc.) komen aan bod.

De cursisten moeten na het behalen van het examen in staat zijn om met potentiële opdrachtgevers te discussiëren over hoe en waarom een KNX installatie de basis is voor het koppelen en integreren van gebouw-gebonden installaties, vanuit een integratievraag een ontwerp kunnen maken, dit realiseren en in bedrijf te stellen. Lees meer…

Hestia Opleidingen B.V.