Bel ons: 0573 - 402002   

Blikvanger

De keuze voor een bepaald type schakelaar of wandcontactdoos lijkt een onbelangrijk detail. Zeker zolang het pand alleen op tekening bestaat of nog in de ruwbouwfase verkeert. Maar zodra de wanden en de vloeren zijn afgewerkt wordt het schakelmateriaal ineens een blikvanger. Goed nadenken over het toe te passen schakelmateriaal loont. Het kan de sfeer in uw woning of kantoor versterken. Voor elk interieur is een passende oplossing te vinden. Of u nu houdt van elegant, strak, zakelijk, klassiek, nostalgisch, modern of kleurrijk.

Verschillen

Veel fabrikanten maken schakelmateriaal dat goed toepasbaar is binnen een domotica-installatie. Uiteraard zijn er onderling verschillen en niet alleen in prijs. Wellicht bent u op zoek naar specifieke toepassingen zoals wandcontactdozen met geïntegreerde oriëntatieverlichting, usb voeding voor mobiele apparatuur, spatwaterdicht of slagvast. We begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.

Fabrikanten

Wij zijn bekend met de productlijnen van fabrikanten zoals Basalte, Berker, Busch-Jaeger, Gira, Hager, Jung, Merten en Siemens.  Mocht u geïnteresseerd zijn in het schakelmateriaal van een andere fabrikant; laat ons dat dan weten!

Hestia Domotica B.V.

Hestia Groep