Bel ons: 0573 - 402002   

Party-time!

Een feestje en overal in huis dezelfde muziek luisteren? Het kan met een multi-room audio-installatie. U kunt dan zelf bepalen welke muziek op welk volume u in iedere ruimte wilt luisteren. En wat kan met geluid kan natuurlijk ook met beeld. Een film kijken op de bank, stopzetten en verder kijken in de slaapkamer? Ook dat is mogelijk.

Door de multi-room audio installatie te integreren met de domotica installatie kan muziek bediend worden door de aanwezige tasters of automatisch door bijvoorbeeld bewegingsmelders. Bij een bezoek aan de badkamer, het toilet of de chill ruimte gaat de muziek automatisch aan, desgewenst afhankelijk van het tijdstip, of overdag harder dan ’s-Avonds.

Verborgen luidsprekers

Van een goede muziekinstallatie kunt u niet genieten zonder goede luidsprekers. Maar om nu overal in huis luidsprekerboxen te plaatsen… Dat gaat veel mensen te ver. Verschillende leveranciers hebben daar oplossingen voor bedacht. Bijvoorbeeld in-ceiling of in-wall speakers. Deze worden weggewerkt in het plafond of de muur. Als u dat wilt worden ze zelfs onzichtbaar weggewerkt achter stucwerk of behang. Zodat u zonder storende factoren optimaal van muziek of film kunt genieten.

Fabrikanten

Bekende fabrikanten voor multi-room audio/video systemen zijn bijvoorbeeld Sonos, HEOS, Denon, Marantz, Basalte.  Goede inbouwspeakers komen bijvoorbeeld van Bowers en Wilkins.

Hestia Domotica B.V.

Hestia Groep