Bel ons: 0573 - 402002   

Persoonlijke woonwens

Uw woning, een plek om helemaal uzelf te zijn. Uw woning weerspiegelt wie u bent. Een goede domotica-installatie sluit daarop aan. Vindt u design belangrijk? Of juist functionaliteit? Bent u geïnteresseerd in een integrale oplossing? Gebruikt u touchscreens als aanvulling op, of als vervanging van de knoppen in de muur? Talloze vragen met evenzoveel antwoorden. Uiteindelijk is er maar één persoon die precies kan vertellen wat passend is; en dat bent u!

Zoveel mogelijkheden

Met domotica is bijna alles mogelijk. Dat begint met het regelen van de verlichting. Vrij snel gevolgd door het regelen van de temperatuur per vertrek. Ook de integratie van audio en video is mogelijk. Iets om zeker bij stil te staan is de aansturing van raambekleding en zonwering. Denk ook aan de vele mogelijkheden op het gebied van brandveiligheid, inbraakbeveiliging en persoonlijke alarmering. En tot slot bestaan er diverse speciale oplossingen. U begrijpt, een doolhof aan mogelijkheden.

Natuurlijk helpen we u graag bij uw oriëntatieproces.

Beeldbepalende keuzes

Bij het invullen van uw domoticawens zorgt Hestia voor de juiste technische keuzes. De 'looks' kiest u zelf.

Voorbeelden van de blikvangers in uw woning zijn:

Merken

Wij werken standaard met de domotica oplossingen van merken als ABB, Basalte, Berker, Busch-Jaeger, Gira, Hager, Jung, Merten, Siemens en Theben.

Ook multi-room audio/video systemen kunnen onderdeel worden van de domotica-installatie. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Sonos, HEOS, Denon, Marantz, Basalte. Goede inbouwspeakers komen bijvoorbeeld van Bowers en Wilkins.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de oplossingen van een ander merk; laat ons dat dan weten!

Hestia Domotica B.V.

Hestia Groep